קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות87
מגזין

עגבניות עלומות דגים עם כרוב חומוס

עגבניות עלומות דגים עם כרוב חומוס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עגבניות עלומות דגים עם כרוב חומוס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 415 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך עלי כוסברה, פלחי לימון, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מחבת ספגטי עם כרוב, חומוס וביצים שלוקות, ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם חומוס ופטה, ו ביצים עלומות ברוטב עגבניות עם חומוס ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט וקורט של מלח, ערבוב עד שאלוט לרכך, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם. אפשר את העגבניות לבשל עד מתרכך, לשבור אותם עם כף עץ או מחית תפוחי אדמה, על 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את חומוס, כרוב, מרק עוף, ערבוב עד כרוב הוא נבול. מביאים לרתיחה ואז מורידים חום כדי לשמור על רתיחה עדינה. אפשר לבשל עד כרוב יש ריכך לחלוטין, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כרובכרוב
5
להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית.
6
מניחים דגים ישירות על גבי תערובת, גוזל אותו מעט. מכסים ומבשלים עד דגים מבושלים דרך פתיתים בקלות עם מזלג, על 10 דקות. מצקת את התבשיל ודגים לקערות, מפזרים כוסברה קצוצה, ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.