מתכון זה מספק 12 מנות. עם 916 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגה אדומה, לבנה וכחולה, עוגה אדומה לבנה וכחולה, ו עוגה אדומה, לבנה וכחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° חמאה שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, ואז ישבנים קו עם סיבובים של נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קצת קמח נוסף, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולד
2
מעבירים קמח עוגה יחד עם קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי (מצויד מצורף ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמן ופעימה עד חיוור מאוד שמנת, על 3 דקות. הכה ב גרידת תמצית וניל.
מעבירים את הבלילה למחבת ומתפשטים באופן שווה. מחבת ראפ על הדלפק כמה פעמים כדי לגרש כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים באמצע התנור עד שמקטרת עץ יוצאת נקייה ועוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבת. הפוך שכבה על מתלה וקלף את נייר שעווה. שכבה קרה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
היכו יחד גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם תערובת חשמלית עד שמנת וחלק. הכה במיץ לימון, תמצית וניל, ומלח.
מערבבים על מהירות נמוכה עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד חלקה.
1
מברשת פירורים רופפים משכבות עוגה עם מברשת מאפה.
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
2
שים שכבת קטיפה אדומה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
3
מורחים 1 כוס של ציפוי על פני שכבה. מכסים בשכבה לבנה, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבת קטיפה אדומה שנייה, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים. זה חשוב במיוחד עם שכבות עוגת קטיפה אדומה.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר. צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה העליון עם כ 1 1/2 כוסות פירות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3
מגישים פירות הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
הערות של טבחים: שכבות עוגה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר או 1 שבוע קדימה קפוא. לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה (עוגה קל יותר לכפור כאשר שכבות הם צונן או קפוא), אבל לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לאחר ציפוי זה. העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמר בשומר עוגה, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר.