עוגות בטטה עם זיגוג רום
צריך מנה צמחונית בצד? עוגות בטטה עם זיגוג רום יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 696 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוגות בטטה עם זיגוג רום, עוגות בטטה, ו עוגות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 2 מרכיבים.
בינתיים, להכות ביצים וסוכר מגורען במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 2 עד 4 דקות או עד עבה וחיוור.
מוסיפים שמן ווניל, מכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מוסיף מחית בטטה, מכות רק עד מעורבב ועוצר כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
לנפות יחד קמח ו 5 מרכיבים הבאים; להוסיף תערובת ביצים לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מסננים צימוקים, הזמנת רום. מקפלים צימוקים לבלילה. הבלילה כפית לתוך 3 משומן קלות 12 כוס מחבתות בראוני, מילוי כל שלושה רבעים מלאים.
אופים ב 350 במשך 14 עד 16 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלי תיל משומן קלות 5 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט.
בעוד עוגות אפייה, להביא סוכר חום הבא 2 מרכיבים לרתיחה בסיר כבד על חום בינוני גבוה. מרתיחים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות לעקביות כמו סירופ.
הסר מהחום; מערבבים ברום שמור.
פירס צמרות של עוגות מספר פעמים באמצעות מפרט עץ. לטבול את החצאים העליונים של עוגות בזיגוג, ולהחזיק 1 עד 2 שניות (כדי לאפשר זיגוג להשרות לתוך עוגות).
מקום, צדדים מזוגגים למעלה, על מתלים משומנים קלות.
מפזרים כל עוגה עם אגוזי פקאן.
הערה: כדי מחית תפוחי אדמה קלויים, לקלף תפוחי אדמה ברגע שהם מקוררים מעט. הקש עיסת דרך מסננת רשת תיל עם הגב של כף. תצטרך לצלות על 1 1/2 lb. תפוחי אדמה עבור 2 מחית כוסות.
הובא לשולחן על ידי טירת שרי (מותאם מספר הבישול החדש של הגן הדרומי).