עוגות ג'וני חמות עם אוכמניות
עוגות ג'וני חמות עם אוכמניות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את גלידת ונילן, מיץ לימון, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות ג'וני גרידל, ג'מייקני עוגות ג' וני, ו עוגות ג'וני ללא גלוטן-Johnnycakes-Jonnycakes – Hoecakes.
הוראות
מערבבים חלב, דבש, ו 1/4 קליפת לימון בסיר קטן; לבשל על אש נמוכה עד התערובת מגיעה 43°, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מחום, ולהוסיף שמרים; כיסוי ותלול 15 דקות או עד שמרים מתחיל קצף.
לטאטא יחד קמח תירס ותערובת חלב בקערה עד חלקה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות. בעוד הבלילה עולה, מניחים אוכמניות בקערה; מפזרים 3 כפות סוכר. מערבבים במיץ לימון הנותרים 3/4 כפית קליפת לימון; לאפשר פירות יער לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מקציפים חלבונים במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד קצף. עם המכונה פועל על נמוך, להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר, 1/2 כף בכל פעם. הגדל מהירות למדיום, והכה עד שיוצרו פסגות בינוניות-נוקשות. לאחר שהבצק עלה וספג את רוב הנוזל, מקפלים שליש מהחלבונים המובסים לבלילת הבצק.
מוסיפים שליש השני של תערובת ביצה לבן לבלילה, ומקפלים עד משולב היטב. מקפלים בחלבונים הנותרים, להיזהר לא overmix או deflate הבלילה.
מחממים 1 כף חמאה במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבלילה, 2 כפות מעוגלותמלאים בכל פעם, כדי ליצור עוגות בגודל של דולר כסף. מבשלים עוגות 1 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב מבושל דרך.
העבר לצלחת, ולהתחמם. חזור עם החמאה והחמאה שנותרו.
מגישים אוכמניות ומיצים מוגזים על עוגות וגלידה.