קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגות דלעת ללא גלוטן

עוגות דלעת ללא גלוטן
עוגות דלעת ללא גלוטן עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-879 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח של מיל, תמצית vanillan, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גלוטן חלב חינם דלעת ספייס קאפקייקס, עוגות דלעת ללא גלוטן, ו עוגות דלעת ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
Cupcakes1 מחממים את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. במיקסר, להכות את החמאה, מולסה, סוכר חום, ודבש יחד עד אור ורך, על 2-3 דקות. (התחל על מהירות נמוכה ולהגדיל למהירות גבוהה כדי לקבל את התערובת אור רך.)2
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מוסיפים את הביצים, אחד אחד, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מוסיף את פירה וניל ודלעת. הכה עד מעורב היטב.3 בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החומרים היבשים—הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את תערובת הקמח ואת החמאה לסירוגין לבלילה דלעת, בשלוש תוספות, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח.4 להשתמש בכף עץ לערבב את אגוזי פקאן וצימוקים.5 מסדרים מחזיקי קאפקייקס מנייר בקופסת מאפין. מנה את הבלילה לתוך כוסות נייר הקאפקייקס, ממלא אותם קרוב לחלק העליון של הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
אופים כ 18 דקות, או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר מהתנור למתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
בואו להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.Frosting6 במערבל חשמלי, להכות יחד את גבינת שמנת וחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים סירופ מייפל וסוכר ממתקים ומערבבים לשלב. לאחר cupcakes התקרר, להחיל את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח טחנת אדום ללא גלוטןקמח טחנת אדום ללא גלוטן12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2חתיכות טופי הית' ברפאי דלעת תבלין (1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית ג'ינג'ר הקרקע, 1/4 כפית שיני קרקע, 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/4 כפית לימון גרידת)פאי דלעת תבלין (1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית ג'ינג'ר הקרקע, 1/4 כפית שיני קרקע, 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/4 כפית לימון גרידת)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה12 כפיות אבקת שום4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת סוכר של קונדיטור, מנופהאבקת סוכר של קונדיטור, מנופה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירה דלעתפירה דלעת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)