עוגות חזרת תפוחי אדמה פריך דורש כ 44 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות כתוש עם מיונז חזרת, פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלק וקרם חזרת, ו עוגות בקלה ותפוחי אדמה פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את הבצל ותפוח אדמה. אבק עם הקמח ומערבבים כדי לפזר אותו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
קמח לכל מטרה
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את הביצים, חזרת, גרידת לימון, שמיר טרי, מלח ופלפל, ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
שמיר טרי
גרידת לימון
פלפל
ביצה
מלח
3
במחבת גדולה ללא מקל, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני-גבוה. ברגע שהבועות מן החמאה שוככות, כפית 3 כפות ערמות של תערובת תפוחי אדמה לתוך מחבת ה-saute. אני חוזר, מכין 8-12 פנקייקים. לבשל פנקייק על 4 דקות בכל צד, ומבטיח כי שני הצדדים משחימים היטב ואת תפוחי האדמה מבושל דרך. להפחית את החום של המחבת אם עוגות תפוחי האדמה בראונינג מהר מדי כדי לוודא בפנים מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר את העוגות לצלחת מרופדת נייר מגבת כפי שהם מסיימים, ומתבלים במלח בזמן חם. אתה יכול לכסות אותם בנייר כסף ולשמור בתנור 200 מעלות F להישאר חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
רדיד אלומיניום
תנור
5
כדי לשרת, להעביר עוגות תפוחי אדמה למגש ו לגרוף כל אחד עם קרם פרש. למעלה עם ענף של שמיר.