שרימפס עם סלסה עגבניות-חזרת
מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח כשר, חזרת, שרימפס וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט עגבניות ושרימפס עם רוטב חזרת, קסדיות שרימפס עם סלסה אבוקדו עגבניות, ו שרימפס בגריל עם רוטב עגבניות איטלקי.
הוראות
ממלאים סיר גדול עם 8 כוסות מים קרים.
מוסיפים חצי מיץ לימון, עלה דפנה, ו 2 כפיות של מלח. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד בהיר ואטום לאורך, 1 עד 3 דקות.
מעבירים את השרימפס לקערה של מי קרח כדי להתקרר.
ניקוז יבש לטפוח; להפריש. בקערה, להקציף יחד את מיץ לימון הנותרים, חזרת, ואת השמן. מתבלים עם שאר המלח והפלפל.
מוסיפים את העגבניות וזורקים. תפריד את עלי החסה. מחלקים את החסילון והחסה בין 4 צלחות כפית סלסה עגבניות חזרת על גבי.טיפ: כדי לחסוך זמן ומהומה, שקול לשלם קצת יותר עבור שרימפס כי הם כבר קלופים deveined.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.