קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגות שחור לבן של קארן דמסקו

עוגות שחור לבן של קארן דמסקו
העוגה השחורה-לבנה של קארן דמסקו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך חלב, קמח עוגה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שיבולת השועל של קארן דמסקו, פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו, ו עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. גריז ו 8x8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ריסוס nonstick או חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה וקונים אותו עד חום זהוב בהיר, כחמש דקות. שמור את זה על תבנית האפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בקערת ערבוב, לשלב קמחים, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
להקציף אותם יחד כדי להסיר כל גושים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
בקערה של מערבל שולחן, לשלב סוכר וחמאה. שוט תערובת זו על מהירות גבוהה בינונית עם מצורף ההנעה, מגרד את הצדדים של הקערה, עד שהוא קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים ביצה וחלמון, אחד בכל פעם, ערבוב לשלב ביסודיות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
החלופי הוספת מרכיבים יבשים וחלב ב 3 תוספות, לתת את השוט הבלילה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, להפיץ את הבלילה באופן שווה מקצה לקצה, ואופים במשך כ 40-50 דקות, סיבוב המחבת לאחר 30 דקות, עד העוגה מעיינות בחזרה למגע, ובוחן עוגה יוצא עם פירור לח.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לקרר את המחבת על מדף קירור. הפוך עוגה מקוררת על קרש חיתוך או האחורי של תבנית אפייה, וחתוך אותו לריבועים 2 אינץ 16.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי להרכיב את הזיגוג, לטאטא יחד את הקקאו, אבקת סוכר, מלח, וניל, ומים בקערת ערבוב מתכת בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
מניחים את קערת ערבוב על סיר של מים רותחים ומערבבים עד הזיגוג הוא דק וחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
קח כל ריבוע עוגה, אחד בכל פעם, ושחרר אותו לקערת זיגוג. באמצעות מזלג או מרית קיזוז קטן, להעיף את העוגה כך כל השטח מכוסה זיגוג. הרם אותו מן הזיגוג, לתת כל עודפי לטפטף, ושחרר את העוגה בעדינות על מגש של קוקוס קלוי. הפוך את העוגה שוב, כך שכל המשטח מצופה קוקוס. להעביר את העוגה על מדף קירור במשך כחצי שעה, כך הזיגוג יכול להגדיר ולספוג לתוך העוגה. חזור על זה עד שכל 16 העוגות מזוגגות ומכוסות קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון