קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות בורבון קנטאקי

עוגיות בורבון קנטאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ויסקי קנטקי. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 91 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. לך לחנות ותביא פקאן, ופלים וניל, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת ויסקי קנטאקי, Kentucky Bourbon Burgoo, ו כדורי בורבון קנטאקי.

הוראות

1
שלב פירורי וופל, 1 כוס סוכר, קקאו, פקאן בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מערבבים סירופ ובורבון, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
יוצקים תערובת בורבון על תערובת וופל; לערבב היטב. צורה לתוך כדורי 1 אינץ'; רול אבקת סוכר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
(55 ופלים)(55 ופלים)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.