עוגיות מרנג מנטה
עוגיות מרנג מנטה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 56 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 8 קלוריות. אם יש לכם קני סוכריות מנטה, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מתכון זה מכלמתכונים יש 99 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות מרנג מנטה, עוגיות מרנג מנטה, ו עוגיות מרנג מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס). מרפדים יריעות עוגיות בנייר אלומיניום או נייר קלף.
בכוס גדולה או בקערת מתכת, מקציפים חלבונים, חומץ ומלח לפסגות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי המשך שוט עד שנוצרות פסגות נוקשות, כ -5 דקות. מקפלים פנימה 1/3 מקני הממתקים המרוסקים, ושומרים את השאר. זרוק על ידי גדישת כפיות, סנטימטר אחד זה מזה על יריעות העוגיות המוכנות.
מפזרים את קני הממתקים הכתושים שנותרו מעל.
אופים 90 דקות בתנור שחומם מראש, או עד לייבוש. מצננים על ניירות אפייה.