עוגיות שיבולת שועל עם גלידת נקטרינה
כריכי עוגיות שיבולת שועל עם גלידת נקטרינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. אם יש לכם מלח, נקטרינות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל עם גלידת נקטרינה, עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, ו כריכי עוגיות שיבולת השועל של ג'ינה.
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 350°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מוסיף את שני הסוכרים; לנצח עד מעורבב היטב. מוכה בביצה ובוניל. מערבבים במרכיבים יבשים. באמצעות 2 כפות הבלילה לכל עוגייה, ירידה 8 תלוליות על כל גיליון, ריווח תלוליות 3 סנטימטרים זה מזה. לשטח עד סיבובים 2 אינץ'.
אופים עוגיות 10 דקות. הפוך אפיית גיליונות ואופים עד עוגיות זהובות ויבשות לגעת, כ 3 דקות יותר.
העבר עוגיות ל-rack. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. חנות אטומה.)
מחממים תנור ל-375°F. מרססים תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick.
מורחים נקטרינות בשכבה אחת על הסדין.
אופים נקטרינות 15 דקות. מערבבים היטב.
אופים עד פירות הוא רך ומיצים מתחילים להתעבות caramelize, ערבוב כל 5 דקות כדי למנוע שריפה, כ 20 דקות יותר.
להעביר פירות ומיצים לקערה גדולה; מחית גס; מגניב.
מערבבים גלידה לפירות. להקפיא עד כמעט המשרד, כ -45 דקות.
מניחים 8 עוגיות, צד שטוח למעלה, על משטח עבודה.
מורחים 1/3 גביע גלידה על כל אחד. למעלה כל אחד עם 1 עוגייה, צד שטוח למטה, ולחץ בעדינות לדבוק (שמור כל גלידה שנותרה לשימוש אחר). לעטוף כריכים בנייר כסף להקפיא. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)