עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן אגוזי ואפרסק
עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן ואפרסק דורשות כ -40 דקות מתחילתן ועד סופן. תמורת 34 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . המתכון מוגש לכם על ידי Foodnetwork. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יגידו שהוא קלע בול. אם יש לכם סוכר חום, אגוזי מלך, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם שוקולד אגוזים , אורז אגוזים , ושייק אפרסק לבן פטל .
הוראות
מקמו את המדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל-350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה, טורפים את הקמח, סודה לשתייה ומלח. במיקסר עומד עם אביזר משוך, מקציפים את החמאה והסוכר החום הבהיר, החום הכהה והסוכר המגורען במהירות בינונית עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הביצה ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח, שיבולת השועל, האפרסקים המיובשים, אגוזי המלך ושבבי השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
רפדו 2 תבניות אפייה בנייר אפייה. בידיים רטובות, צרו 20 כדורים מהבצק והניחו אותם על תבניות האפייה המוכנות, במרחק של כ-5 ס"מ זה מזה. לחצו על כדורי הבצק בעזרת כף היד ליצירת עיגולים שטוחים.
אופים את העוגיות עד להזהבה ועדיין מעט רכות במרכז, 15 עד 17 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים על תבנית האפייה למשך דקה, לאחר מכן מעבירים את העוגיות לרשת להתקררות מלאה.