קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות20
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן אגוזי ואפרסק

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן אגוזי ואפרסק
עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן ואפרסק דורשות כ -40 דקות מתחילתן ועד סופן. תמורת 34 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . המתכון מוגש לכם על ידי Foodnetwork. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יגידו שהוא קלע בול. אם יש לכם סוכר חום, אגוזי מלך, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים אלה: עוגת גבינה עם שוקולד אגוזים , אורז אגוזים , ושייק אפרסק לבן פטל .

הוראות

1
מקמו את המדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל-350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
2
בקערה קטנה, טורפים את הקמח, סודה לשתייה ומלח. במיקסר עומד עם אביזר משוך, מקציפים את החמאה והסוכר החום הבהיר, החום הכהה והסוכר המגורען במהירות בינונית עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים את הביצה ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח, שיבולת השועל, האפרסקים המיובשים, אגוזי המלך ושבבי השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
אפרסקים יבשיםאפרסקים יבשים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
רפדו 2 תבניות אפייה בנייר אפייה. בידיים רטובות, צרו 20 כדורים מהבצק והניחו אותם על תבניות האפייה המוכנות, במרחק של כ-5 ס"מ זה מזה. לחצו על כדורי הבצק בעזרת כף היד ליצירת עיגולים שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פולי אספרסו מצופים שוקולד מרירפולי אספרסו מצופים שוקולד מריר
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
5
אופים את העוגיות עד להזהבה ועדיין מעט רכות במרכז, 15 עד 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
6
מוציאים מהתנור ומניחים על תבנית האפייה למשך דקה, לאחר מכן מעבירים את העוגיות לרשת להתקררות מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
7
צילום מאת צ'ארלס מאסטרס