קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

עץ צלוי בס מפוספס עם מאיר לימון, זית להתענג

עץ צלוי בס מפוספס עם מאיר לימון, זית להתענג
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? בס מפוספס צלוי בעץ עם לימון מאייר ותענוג זית יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 535 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בס מפוספס עם מתכון זית שקדים, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-שמן זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום, ו עשב ולימון קלוי בס מפוספס.

הוראות

1
ל הצעד הראשון במתכון זה הוא להקים את הגריל החיצוני שלך, גריל היבאצ ' י או קומקום עם לעשות בסדר גמור. השתמש בפחם עץ טבעי. הפעל את האש בהדלקה ונייר; הדליקו אותו בגפרורים בלבד-לא בנוזל מצית. נוזל מצית יעניק למזון טעם כימי לא טבעי. הביאו את הפחם לאש בינונית והניחו את מתלה הגריל כ -4 סנטימטרים מעל הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
לעשות כמה חריצים לתוך הצדדים של הדג ולהכניס את פרוסות השום לתוך החתכים. לשפשף את הדג עם מלח ושמן. צולים כ-8 דקות לכל צד. לאחר הפיכת הדג, משפשפים שמן זית ומלח על בצל האביב וצולים עם הדג במשך 8 הדקות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מוציאים דגים ובצל מהגריל ועל צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
להנאה פשוט מערבבים את כל המרכיבים יחד וגורפים על הדג החם (ניתן להכין פונדק יום מראש).
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

בס מפוספס עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סונומה קשת פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.