עוגיות שיניים איטלקיות
המתכון האיטלקי בקיעת שיניים עוגיות מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיית השיניים, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות איטלקיות.
הוראות
בקערה בינונית, מקציפים את הביצים והסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה.
מערבבים במשך 6 עד 10 דקות, עד שהתערובת עבה וחיוורת.
לשלב את הקמח ואבקת אפייה יחד. בהדרגה להוסיף את הקמח לתערובת הביצה. אם הבצק עדיין דביק, אתה יכול להוסיף עוד קמח.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לצורות יומן ארוכות, על 1 1/2 אינץ ' בקוטר, וכל עוד גיליון העוגיות שלך. לכסות במגבת נקייה, ולתת להם לשבת בחוץ הלילה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר את גלילי הבצק מיריעות העוגיות והנח אותם על משטח מקומח קלות.
לחתוך לחתיכות ארוכות 1 1/2 אינץ'. ולהחזיר אותם לסדינים האפייה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהם בצבע חום בהיר.
הסר מסדינים אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל. עוגיות אלה ניתן לאחסן במשך חודש במיכל אטום.