פאי אוכמניות הוא ... ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון, אוכמניות, בישול טפיוקה "דקה", וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת אוכמניות, עוגת אוכמניות, ו עוגת אוכמניות.
הוראות
1
הסר דיסק בצק מהמקרר ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות כדי לקחת את הצינה.
מניחים את הבצק מגולגל על מחבת פאי 9 אינץ'. לקצץ את הקצוות 1/2 אינץ ' מעבר לקצה התוכנית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מניחים במקרר כדי להירגע.
6
הפוך את מילוי אוכמניות:
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניות
7
מניחים את האוכמניות, סוכר, קורנפלור (או קמח או טפיוקה מהירה), קינמון, גרידת לימון ומיץ לימון בקערה גדולה. מערבבים אותם בעדינות כך שכל האוכמניות מצופות בקצת סוכר וקמח.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה לבישול מהיר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.