עוגת אפרסק מתוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת אפרסק מתוקה. מתכון זה מכין 10 מנות עם 837 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תמצית ונילן, אבקת אפייה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם ציפוי אפרסק חמוץ, תה אפרסק מתוק, ו רוטב אפרסק מתוק.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות פ. חמאה וקמח תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ'.
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה, המלח, אבקת האפייה והקינמון בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים את הסוכר, השמן, הביצים והווניל בקערה גדולה ונפרדת לתערובת. מערבבים פנימה את האפרסקים הקצוצים. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא ללא פירורים המצורפת, על 1 שעה 10 דקות.
מעבירים את התבנית לרשת ומצננים למשך 15 דקות.
מוציאים את הכיכר מהמחבת ומקררים לחלוטין, בערך 1 שעה.
לציפוי: מקציפים בקערה גדולה את החמאה, השמנת, 2 כפות המים והווניל, בעזרת מערבל יד חשמלי במהירות בינונית עד שהוא בהיר ואוורירי. מקציפים בהדרגה את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם בהיר, מוסיפים מים נוספים, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך.
מורחים את הכפור מעל החלק העליון של הכיכר שהתקררה. אפשר לזיגוג להתייצב למשך 25 דקות.
חותכים את הכיכר לפרוסות ומגישים.