מתכונים דומים: עוגת שכבות בננה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, עוגות קרם לימון עם ציפוי פטל, ו עוגת בננה קלה עם ציפוי בננה קצפת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין את העוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; אבק כל מחבת עם 1 1/2 כפיות קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מחבת
3
מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/4 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
כף קלה 1 3/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
6
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מערבבים חלב חמאה, בננה, ו 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
בננה
8
מוסיפים את תערובת הקמח ואת תערובת החמאה לסירוגין לתערובת הסוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח (מערבבים לאחר כל תוספת רק עד מעורבב).
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
9
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
10
אופים עוגה ב 350 במשך 25 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. לקלף נייר שעווה. שכבות מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מתלה תיל
תנור
11
כדי להכין ציפוי, לשלב גבינת שמנת, 2 כפות חמאה, קליפה, 1/2 כפית וניל, וקורטוב של מלח בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פלאפי. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב (לא overbeat).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
ציפוי
וניל
חמאה
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
12
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת, וממרחים עם ציפוי 1/3 כוס. מסדרים פטל בשכבה אחת על ציפוי, ומעל עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פטל
ציפוי
מורחים
13
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.