עוגת בראוני ללא גלוטן עם פטל
טורט בראוני ללא גלוטן עם פטל עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, קצפת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו טורט שוקולד ללא קמח עם מסקרפונה ופטל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), טורט שוקולד פאדג'דקדנטי w / פטל-ללא גלוטן, טבעוני, Paleo, ו עוגיות ללא גלוטן וסוכר עם Ganache ללא סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. רסס התחתון רק של 8 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים בראוני, חמאה וביצים עד מעורבב היטב.
אופים 26 עד 29 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי; מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על אש בינונית נמוכה עד חם.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד נמס וחלק.
תן לעמוד 15 דקות להתעבות. בזהירות לשפוך תערובת שוקולד על מרכז העליון של בראוני; להפיץ רק כדי קצה.