עוגת גבינה לדרך סלעית
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו בוטנים, סוכר, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה לדרך סלעית, עוגת גבינה לדרך סלעית, ו עוגת גבינה ללא אפייה של רוקי רוד (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים מחבת צלייה גדולה כשליש מהדרך במים ומניחים בזהירות על מתלה התנור האמצעי. מחממים התנור ל 325 מעלות F. לעטוף את החלק החיצוני של מחבת 8 אינץ ' קפיץ עם רדיד אלומיניום. מעיל החלק הפנימי של המחבת עם ספריי בישול.
דק למחוץ 3 עוגיות שוקולד ומפזרים את הפירורים בתחתית מחבת springform; הקש על עודף. מקציפים את גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיף את הסוכר, ביצים, 3/4 כוס שמנת והוניל. הפחת את מהירות המיקסר לבינונית והכה עד שהסוכר נמס והתערובת מוקרמת, מגרדת את הקערה לפי הצורך (אל תפשוט יתר; אם יש עדיין גושים, לטאטא את הבלילה ביד כדי להחליק אותם).
שים את השוקולד ואת קרם 1/4 כוס הנותרים בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל עד שהשוקולד נמס, כ -45 שניות. מערבבים את אבקת הקקאו עד חלקה.
מחלקים את הבלילה בין 2 כוסות מדידה נוזליות גדולות או קערות (על 2 1/2 הבלילה כוסות בכל). מערבבים את תערובת השוקולד המומסת לתוך אחד החובטים.
יוצקים כמחצית הבלילה וניל לתוך המחבת, ואז לאט לשפוך חצי הבלילה שוקולד למרכז הוניל, לתת לו להתפשט.
יוצקים את הבלילה וניל הנותרים למרכז הבלילה שוקולד, נותן לו להתפשט; לשפוך את הבלילה שוקולד הנותרים לתוך האמצע.
בזהירות להעביר את עוגת הגבינה למחבת של מים חמים ואופים עד הקצוות נקבעים אבל המרכז עדיין מתנועע מעט, 1 שעה, 30 דקות עד 1 שעה, 45 דקות. כבה את התנור ושמור את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה, 30 דקות.
הסר את עוגת הגבינה ממרחץ המים והעברה למדף. הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר ולתת מגניב לחלוטין, ואז להכניס למקרר לילה.
הסר את טבעת springform. לרסק את 3 עוגיות שוקולד הנותרים ולזרוק בקערה עם מרנג מרוסק ובוטנים. לחץ לתוך הצדדים של העוגה.