קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה תות טרי

עוגת גבינה תות טרי
עוגת גבינה תות טרי דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 307 אוהדים. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, קרום פשטידה עמוק unbaked, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם עקף תות, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק עם ציפוי תות טרי, ו עוגת אוכמניות טריה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים קרום עוגה עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הקרום מהתנור והפוך את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מקציפים גבינת שמנת, ביצים, 1/2 כוס סוכר, ו 2 כפות מיץ לימון בקערה עד לשלב בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים עד המילוי מוגדר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לטאטא יחד 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, מים, 1 כף מיץ לימון, וג ' לטין תות בסיר עד חלקה; מקום מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הג ' לטין מומס זיגוג התעבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
10
סדר את התותים פרוסים על גבי מילוי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
יוצקים זיגוג חם על תותים פרוסים. צ ' יל ביסודיות במקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן