קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה בטעם לימון

עוגת גלידה בטעם לימון
עוגת גלידה בטעם ליים היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סירופ תירס, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 סוכר כוס הבא 3 מרכיבים בסיר גדול. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מיד להסיר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר ולהשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3
שלב פירורי קרקר גרהם ואת 4 החומרים הבאים בקערה בינונית, זורק עד מעורבב היטב. לחץ פירורים לתוך זכוכית 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה כדי ליצור קרום אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד המשרד למגע; מגניב לחלוטין, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מקציפים חלמונים בקערה גדולה. לאט לטאטא 1 תערובת קרם חם כוס לתוך חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
תערובת קרם בישול על חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד התערובת מגיעה 160 ומצפה את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מהחום; יוצקים דרך מסננת רשת דק לתוך קערה. פודינג קר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
שלב הנותרים 2/3 כוס סוכר גרידת ליים מפתח ומיץ בקערה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מערבבים תערובת מיץ ליים לתוך פודינג מקורר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להעביר פודינג למכונת גלידה, ולעבד על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
11
תלולית גלידה לתוך קרום מוכן. להקפיא פאי 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
12
מקשטים, אם תרצה.