עוגת דינג דונג ענקית
עוגת דינג דונג ענקית יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-724 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך קיצור, שוקולד צ'יפס, תערובת פודינג שוקולד מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו עוגת דינג דונג ענקית, עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" , ו עוגת קרמל מלוח "דינג דונג" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת קפיץ 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה ופודינג מיידי. הפוך באר במרכז ושופכים את הביצים, שמן ומים.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה לחלוטין על מתלה תיל לפני הסרת מחבת.
חותכים חתיכה עבה 1 אינץ את החלק העליון של העוגה ולהניח בצד. לגרוף את העוגה למרכז החלק התחתון כדי בתוך 1 אינץ ' של הצדדים. בטל או שמור לשימוש אחר. כדי להפוך את המילוי, להקציף יחד את הקמח וחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד מעובה. להפריש להתקרר לחלוטין.
לאחר תערובת הקמח והחלב התקררה, הכה את הקיצור 1/2 כוס, חמאה, סוכר ווניל במהירות גבוהה עד אור ורך.
מוסיפים את תערובת החלב וממשיכים להכות במשך 4 דקות נוספות. כף לתוך מרכז העוגה ולהחליף את השכבה פרוס מלמעלה.
שלב את שבבי השוקולד, 1/4 קיצור כוס, סירופ תירס ומים בחלק העליון של דוד כפול.
חום, ערבוב לעתים קרובות עד נמס וחלק.
יוצקים זיגוג חם על החלק העליון של העוגה להחליק על הצדדים. מקררים עד ההגשה.