סלט טריז עם רוטב ראנץ ' וגבינה כחולה מתפוררת
סלט טריז עם רוטב ראנץ ' וגבינה כחולה מתפוררת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, גבינה, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט טריז עם רוטב גבינה כחולה, סלט טריז קלאסי עם רוטב גבינה כחולה, ו סלט טריז עם רוטב גבינה כחולה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מסננים פרוסות על מגבות נייר.
יוצקים 6 כוסות מים לסיר בגודל בינוני וזורקים בזהירות את הביצים פנימה. מביאים לרתיחה חשופה (בין 180 ל 190 ° F) על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מסננים ביצים במסננת. הפעל מים קרים עליהם עד קריר מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לקלף כל אחד מתחת למים קרים. יבש על מגבות נייר. חותכים כל אחד לחצי לאורכו.
לטאטא יחד את כל החומרים עבור רוטב החווה בקערה בינונית. טעם, ואם יש צורך, להוסיף עוד מלח.
מניחים 2 פלחי, 2 חצאי ביצה, ו 1 פרוסת בייקון על ארבע צלחות. להתלבש כל אחד עם כ 1/4 כוס רוטב ראנץ ו 2 כפות גבינה כחולה מתפוררת.