עוגת השוקולד הטובה ביותר
המתכון הטוב ביותר עוגת שוקולד מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתאים ל-6 מנות. יש קינוח זה 737 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מלח, קסיס, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קפה, קסיס, חמאה ואבקת קקאו נותרת בסיר בגודל בינוני על חום בינוני, ערבוב עד החמאה נמסה.
הסר סיר מחום, להוסיף סוכר להקציף עד מומס, על 1 דקה.
העברת תערובת לקערה ולהניח בצד להתקרר במשך 5 דקות.
מניחים קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה ולהקציף לשלב. בקערה נפרדת ביצים ווניל להקציף קלות לשלב.לאט לאט לשפוך תערובת ביצה וניל לתוך תערובת שוקולד מקורר תוך שוטפות עם היד השנייה כדי לשלב באופן שווה את שתי תערובות.
מוסיפים תערובת קמח ומקציפים עד רק בשילוב (הבלילה תהיה דקה תוססת). מחלקים את הבלילה לחצי ושופכים חצי לתוך מחבת עוגה אחת וחצי לתוך מחבת העוגה השנייה.
אופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה, על 2 שעות. לשחרר עוגה מחבת באמצעות קצה של סכין ארוחת ערב, ואז להפוך מתלה על מחבת ולהפוך את העוגה על מתלה.עוגת חצי אופקית. לטריק קל לחיתוך שכבות עוגה לחץ כאן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.