עוגת יוגורט בננה
עוגת יוגורט בננה היא ללא גלוטן ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם חלב התאדה, תמצית vanillan, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מאפינס בננה אגוזים {עם יוגורט יווני בננה Chobani!}, מאפינס יוגורט בננה וקציץ לחם בננה קטן, ו בננה לאסי - איך לעשות בננה לאסי-משקה יוגורט הודי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שיבולת השועל התגלגל, תאריכים, תמצית וניל, מיץ תפוזים, אבקת קקאו בקערה של מעבד מזון. תערובת במשך 3 דקות, או עד תערובת מקלות יחד. לחץ על התערובת דק סביב הצדדים ובסיס של צלחת פאי 9 אינץ ' להכניס למקרר.
מניחים את הג ' לטין בקערה קטנה.
יוצקים מים רותחים על ג ' לטין, מערבבים להתמוסס, ומניחים בצד להתקרר.
מניחים בננות קפואות במעבד מזון או בלנדר להתמזג עד חלקה.
מוסיפים חלב ומערבבים במשך 3-4 דקות.
מוסיפים וניל ויוגורט נוספים ומערבבים היטב.
יוצקים תערובת לתוך הבסיס של צלחת העוגה לקרר עד המשרד.
משרים את הבננה הנוספת במיץ הלימון, פרוסה ומניחים על העוגה.
מפזרים אגוז מוסקט ומגישים.