החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F ושמן וקמח אחד 9 על 12 על 2 אינץ תבנית עוגה.
מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, מיץ לימון, וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
מיץ לימון
וניל
ביצה
שמן בישול
5
מערבבים עד בשילוב טוב.
6
יוצקים את הבלילה באופן שווה במחבת ואופים במשך 35 עד 40 דקות. מבחן עבור doneness על ידי נגיעה קלה את צמרות או החדרת קיסם. לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
קיסמים
תנור
מחבת
7
עבור זיגוג: בעוד העוגה עדיין חם, לערבב את מיץ לימון סוכר ממתקים יחד היטב. פירס את העוגה עם מזלג כדי לאפשר זיגוג לטבול טוב יותר לשפוך אותו על העוגה על מדף הקירור. אפשר עוגה להתקרר לחלוטין כמו שאתה מכין את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
מיץ ליים
זיגוג
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
8
עבור הדובדבן: שמנת החמאה וגבינת שמנת. מקציפים את הסוכר של הקונדיטוריה עד שהתערובת חלקה וקלה להפיץ.