קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון מפתח

עוגת לימון מפתח
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F ושמן וקמח אחד 9 על 12 על 2 אינץ תבנית עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
3
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את הג ' לטין, סוכר מגורען, קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מערבבים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סודה לשתייהסודה לשתייה
ג ' לטיןג ' לטין
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, מיץ לימון, וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
5
מערבבים עד בשילוב טוב.
6
יוצקים את הבלילה באופן שווה במחבת ואופים במשך 35 עד 40 דקות. מבחן עבור doneness על ידי נגיעה קלה את צמרות או החדרת קיסם. לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
7
עבור זיגוג: בעוד העוגה עדיין חם, לערבב את מיץ לימון סוכר ממתקים יחד היטב. פירס את העוגה עם מזלג כדי לאפשר זיגוג לטבול טוב יותר לשפוך אותו על העוגה על מדף הקירור. אפשר עוגה להתקרר לחלוטין כמו שאתה מכין את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לייםמיץ ליים
זיגוגזיגוג
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
עבור הדובדבן: שמנת החמאה וגבינת שמנת. מקציפים את הסוכר של הקונדיטוריה עד שהתערובת חלקה וקלה להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קרםקרם
ציפויציפוי
9
מורחים את הדובדבן על החלק העליון וצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי