קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סלק עם רוטב בורבון

עוגת סלק עם רוטב בורבון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 646 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בורבון, סלק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת זנגביל שוקולד עם רוטב בורבון, פירות יער בגריל ועוגה פאונד עם רוטב בורבון-חמאה, ו עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף וקוצצים 2 של סלק, ולאחר מכן מחית אותם במעבד מזון מיני. לקלף ולגרוס את הסלק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חמאה 10-by-15 אינץ מחבת רול ג ' לי ו בשורה אותו עם נייר קלף. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה עד שילש בנפח, על 5 דקות. מקציפים את השמן ואת ההתלהבות. מקפלים את סלק מחית מגורר, ואז בהדרגה לקפל את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
סלקסלק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ג'ליג'לי
סוכרסוכר
ביצהביצה
גלולגלול
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
4
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה, מחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים את העוגה במשך כ 20 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר. בקערת נירוסטה, לטאטא את החלמונים וסוכר עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
7
להקציף חלב חם ושמנת. הגדר את הקערה מעל (לא ב) המים רותחים לטאטא מעל חום מתון עד פודינג הוא עבה מאוד, על 8 דקות. תקרר את הרפרפת באמבט קרח, ואז תערבב את הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
פודינגפודינג
קרםקרם
מיםמים
חלבחלב
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
חותכים את העוגה לריבועים ולשכבה עם פודינג. למעלה עם קצפת; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
פודינגפודינג