קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סלק שוקולד עם גנאש שוקולד חלב

עוגת סלק שוקולד עם גנאש שוקולד חלב
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, ו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי prep. משוך חמאה וביצים ולהביא לטמפרטורת החדר. כמו כן, חמאה וקמח שני 8 " מחבתות עוגה.ראשית, לקלף את הסלק, לחתוך לחתיכות קטנות לכסות עם מים (בדיוק מספיק כי הסלק בקושי מכוסה) ומבשלים עד סלק הם במכרז (30-40 דקות). אם יש לך הרבה עודף מים עזבו, לנקז כך שרק 1/2 כוס נשאר עם הסלק. סלק פירה בבלנדר עד לא נתחים גדולים נשארים. להפריש להתקרר.בעוד פעימות מבשלים, לשלב 1/4 כוס החמאה עם אונקיה של שוקולד. ממיסים ומקציפים את השוקולד והחמאה יחד. שים בצד כדי להתקרר מעט.מחממים תנור ל 375.In או קערה גדולה או קערת stand-mixer שלך, לשלב חמאה מרוככת הנותרים sucanat, מכות עם משוט עד בשילוב היטב. לאחר מכן, להכות ביצים וניל עד התערובת מגיעה יחד, לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
SucanatSucanat
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים שוקולד/חמאה מומסים ומחית סלק וממשיכים להכות. מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים לבלילה, מכים עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
יוצקים באופן שווה לתוך מחבתות עוגה ואופים במשך 25-35 דקות (קיסם צריך לצאת נקי כאשר העוגה נבדק.) להפריש במשך 10 דקות, ואז לשחרר את שתי העוגות בקצוות ולהפוך על חתיכות קלף לתת cool.To הפוך גנאש (שעשיתי בזמן סלק מבושל), מניחים נתחי שוקולד בקערה גדולה. מביאים את השמנת הכבדה כמעט לרתיחה (כאשר הבועות נוצרות סביב קצה המחבת), מושכים מהחום ושופכים את השוקולד לתנור.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו לשבת במשך 2 דקות ואת להקציף חלק ganache. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר עד לצנן ולהגדיר (2-3 שעות. לאחר ganache מקורר, לוקח מערבל יד (או כף), שוט ganache כך שהוא הופך מעט רך (רק 1-2 דקות עם מערבל יד.) כדי להרכיב את העוגה (לאחר עוגות גנאש הם מקורר), לקחת עוגה אחת במקום על צלחת הגשה שלך. העוגה ממש לחה ואולי תצטרכו לקחת סכין כדי לשחרר את העוגה מנייר הקלף. מכסים את העוגה הראשונה עם 1/2 " שכבת גנאש ומניחים את העוגה השנייה על גבי. מכאן, לקחת סקופ בריא של גנאש ו פירור המעיל את העוגה עם שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים במקרר במשך 15 דקות, להסיר, ולכסות עוגה עם ganache הנותרים. שמור במקרר עד מוכן לשרת!