קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סריג אוכמניות

עוגת סריג אוכמניות
מתכונים דומים: פאי סריג אוכמניות, סריג-עוגת אוכמניות למעלה, ו ברי סריג אוכמניות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת העוגה ותערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את החלבונים, חלב ושמן; להכות עם מיקסר חשמלי נמוך במשך 30 שניות. לגרד את הצד של הקערה. הכה על בינוני במשך 2 דקות יותר. מקפלים את האוכמניות סחוטים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד קיסם מוכנס ליד מרכזים יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט במשך 10 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
בקערה בינונית, לשלב את ציפוי וניל שבבי אפייה לבנים מומסים. לשים בצד 1 1/2 כוסות ציפוי לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להרכיב, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
3
מורחים עם 1/2 כוס ציפוי לבן, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השנייה. כפור את הצד ואת החלק העליון של העוגה עם הזיגוג הלבן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
בקערה בינונית, לנצח את אבקת הסוכר ואת שמור 1 1/2 כוסות ציפוי לבן על נמוך עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי לקשט, להכניס את קצה קישוט סל לתוך שקית מאפה ולמלא עם תערובת אבקת סוכר לבן ציפוי. החל בקצה השמאלי הרחוק של העוגה העליונה, צינור פס ארוך של ציפוי ישר על פני החלק העליון של העוגה. מכסים את החלק העליון עוגה עם פסים נוספים, במרווחים 1/4 אינץ ' זה מזה. הפעל את העוגה 45 מעלות; צינור פסים נוספים של הדובדבן על פני הרצועות המקוריות, במרווחים 1/4 אינץ ' זה מזה. צינור גבול סביב קצה העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
מקשטים את העוגה עם אוכמניות טריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)