עוגת סריג אוכמניות
מתכונים דומים: פאי סריג אוכמניות, סריג-עוגת אוכמניות למעלה, ו ברי סריג אוכמניות.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; להפריש.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת העוגה ותערובת פודינג.
מוסיפים את החלבונים, חלב ושמן; להכות עם מיקסר חשמלי נמוך במשך 30 שניות. לגרד את הצד של הקערה. הכה על בינוני במשך 2 דקות יותר. מקפלים את האוכמניות סחוטים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד קיסם מוכנס ליד מרכזים יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט במשך 10 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
בקערה בינונית, לשלב את ציפוי וניל שבבי אפייה לבנים מומסים. לשים בצד 1 1/2 כוסות ציפוי לבן.
כדי להרכיב, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
מורחים עם 1/2 כוס ציפוי לבן, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השנייה. כפור את הצד ואת החלק העליון של העוגה עם הזיגוג הלבן שנותר.
בקערה בינונית, לנצח את אבקת הסוכר ואת שמור 1 1/2 כוסות ציפוי לבן על נמוך עד בשילוב.
כדי לקשט, להכניס את קצה קישוט סל לתוך שקית מאפה ולמלא עם תערובת אבקת סוכר לבן ציפוי. החל בקצה השמאלי הרחוק של העוגה העליונה, צינור פס ארוך של ציפוי ישר על פני החלק העליון של העוגה. מכסים את החלק העליון עוגה עם פסים נוספים, במרווחים 1/4 אינץ ' זה מזה. הפעל את העוגה 45 מעלות; צינור פסים נוספים של הדובדבן על פני הרצועות המקוריות, במרווחים 1/4 אינץ ' זה מזה. צינור גבול סביב קצה העליון של העוגה.
מקשטים את העוגה עם אוכמניות טריות.