קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אלסקה אפויה

אלסקה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אפוי אלסקה. מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית קפה, סוכר, עוגיות כריך שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עוגיות סנדוויץ שוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות Oreo כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אלסקה אפויה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פרפה: מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות. שים בצד את המקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
2
שים את החלמונים, סוכר, 1 כף מים, זרעי וניל, תמצית וניל בחלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
ערבוב ברציפות, לבשל את החומרים עד הטמפרטורה מגיעה 140 מעלות F.
4
שים את התערובת לתוך הקערה של מערבל חשמלי ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד שהוא הוכפל בנפח ומגיע לטמפרטורת החדר. להפריד את התערובת לתוך 2 קערות. בקערה 1, מערבבים בתמצית הקפה. תניח בצד. מקפלים חצי שמנת כבדה לתוך תערובת הקפה, וחצי לתוך תערובת וניל. מקציפים את החלבונים כדי פסגות רכות. מקפלים חצי מהחלבונים לתערובת הקפה, וחצי לתערובת הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קפהתמצית קפה
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
חמאה קלה פח מאפין 6 כוס; לחתוך נייר שעווה כדי להתאים בתחתית כל כוס. מלאו את הכוסות בחצי הדרך בתערובת הווניל. הקש על מאפין בדיל קלות על הדלפק כדי לוודא את תערובת הקרם מתיישב באופן שווה. ממלאים את הכוסות הנותרות בתערובת הקפה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קפהקפה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
נייר שעווהנייר שעווה
6
מניחים את הפח במקפיא עד להגדיר היטב.
7
עבור העוגיות: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
שים את פירורי העוגיות, קמח שקדים וחלמונים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
קמח שקדיםקמח שקדים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מערבבים ביד עד הומוגנית.
10
מניחים את התערובת בין 2 חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף. לשטח עם היד שלך, ולאחר מכן להתגלגל עם מערוך ל 1/8 אינץ ' עבה. קח את הסדין העליון של לעטוף פלסטיק מעל ולהפוך על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מערוךמערוך
11
הסר את הסדין התחתון של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
12
אופים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מהתנור וחתוך לתוך עיגולים עם חותך עוגיות קצת יותר גדול כי החלק העליון של כוס מאפין שלך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תנורתנור
14
כאשר העוגיות הן קרירות ואת parfait קפוא, להפוך את parfaits על בסיסים עוגיות ולמקם בחזרה במקפיא (ודא parfaits מרוכזים על העוגייה).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
1
שים את הביצים לבנים וסוכר בקערה של מערבל חשמלי לטאטא מעל סיר של מים רותחים עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להעביר את הקערה למיקסר שוט על מהירות בינונית גבוהה עד שיש לך פסגות מבריק המשרד.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מניחים בשקית מאפה עם קצה 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר את parfaits מהמקפיא. החל בתחתית העוגייה, עובד במעגלים, לעשות נשיקות מרנג עד כל פרפה מכוסה. תחזיר למקפיא. כאשר מוכן לשרת, אופים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
טפטוף ברוטב רום קרמל והגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
רוםרום
7
יוצקים את השמנת לתוך סיר 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את החמאה ומביאים לרתיחה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
9
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מוסיפים את הסוכר ו 2 כפות מים. לסובב ולתת את הסוכר לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא caramelizes (צופה בזהירות) לצבע ענבר כהה. כבה את החימום. בזהירות לשפוך את הקרם החם, קצת בכל פעם, להיות זהיר מאוד כדי למנוע כל התזת קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
קרםקרם
11
מוסיפים מלח, לפי הטעם. כאשר כל השמנת נוספה, מערבבים היטב ויוצקים לתוך מיכל.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מלחמלח
12
מוסיפים רום, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוםרום