עוגת פודינג בננה
עוגת פודינג בננה היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, ו עוגת פודינג הבננה הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. Mist צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול. וופלים וסוכר Pulse Nilla במעבד מזון עד הקרקע בשילוב.
מוסיפים חמאה; דופק עד מתפורר באופן שווה רטוב. לחץ לצלחת עוגה.
אופים עד הקצוות הם זהובים, על 10 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מערבבים חלב, שמנת וסוכר 1/2 כוס בסיר כבד התחתון. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהביא רק לרתיחה עדינה, ערבוב כדי לפזר סוכר. בקערה בינונית, לטאטא קורנפלור, מלח ונותר 2 כפות. סוכר; להוסיף חלמונים ביצה להקציף עד חלקה. כאשר תערובת חלב רק מתחיל לרתוח, להסיר מן החום לאט לטפטף על 1 כוס לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא במרץ. מערבבים את זה בחזרה למחבת ולחזור לתנור. חום נמוך יותר בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה ומגיע לרתיחה. מרתיחים בעדינות במשך 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים חמאה ווניל עד נמס וחלק.
חותכים 2 בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומתפשטים על תחתית הקרום. מחית בננה נותרת עם מזלג ומערבבים לתוך פודינג. פודינג כפית לתוך קרום העליון חלק. מכסים בניילון נצמד, לוחצים בעדינות על העטיפה ישירות על משטח רפרפת כדי למנוע היווצרות עור. מקררים עד מגניב לחלוטין פודינג יש אש, לפחות 3 שעות.
ממש לפני ההגשה, קצפת סוכר ממתקים עד פסגות רכות טופס.
הסר פלסטיק לעטוף ולהפיץ קצפת מעל העוגה.