עוגת פודינג מוקה-פאדג'עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, גלידת vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: עוגת מוקה פאדג Bundt עם זיגוג מוקה פאדג, פודינג מוקה פאדג', ו פודינג לחם מוקה פאדג'.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב 3/4 כוס סוכר וחמאה בקערה; הכה במהירות בינונית של מיקסר במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חלב וליקר; מכים היטב. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
4
מערבבים קמח, 1/4 כוס קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה; מוסיפים בהדרגה לתערובת סוכר, מכים עד מעורבב היטב. הבלילה כפית לתוך מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
טרגון אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שלב 1/4 כוס קקאו, 2/3 כוס סוכר, גרגרי קפה בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים מים רותחים על הבלילה (לא מערבבים).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע בקלילות במרכז (עוגה לא לבדוק נקי כאשר מפרט עץ מוכנס במרכז).