והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, סודה לאפייה, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ממרח גבינת דגל גדול וישן, עוגת דגל, ו עוגת דגל דלת שומן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350f. אורך קו של מחבת עוגה בגודל 13 על 9 אינץ 'עם נייר קלף, ומשאירים שיפוע בגודל 4 אינץ'.
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להניח גיליון אחר לרוחב של צד המחבת ומעלה (ללא overhang). ספריי נייר באופן שווה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
לטאטא יחד קמח, סוכר מגורען, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי, להכות בחמאה על מהירות נמוכה עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים חלב חמאה, ביצים ווניל. הגדל מהירות בינונית ומכה, גירוד בתוך הקערה, עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
העברה לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים עוגה עד שבוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. מגניב במחבת על מדף במשך 10 דקות. מחזיק חתיכות תלויות מעל נייר, למשוך עוגה מחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה. הפוך מגש על העוגה והפוך לעוגה הפוכה. בזהירות לקלף את הנייר ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הפוך ציפוי: באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית עד אור. בהדרגה להכות בסוכר ' קונדיטורים עד פלאפי. מקציפים במיץ לימון. מקררים את הציפוי במשך כ -10 דקות אם הוא רך מדי כדי להפיץ.
כפור בצד העליון של העוגה. מסדרים אוכמניות במלבן בפינה השמאלית העליונה של העוגה. מסדרים פטל ב 7 שורות עבור פסים. מקררים את העוגה עד ההגשה. (העוגה עשויה להיות מורכבת עד 3 שעות קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'