עוגת פצפוצי שוקולד
עוגת פצפוצי שוקולד יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, שבבי שוקולד למחצה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 2 (9 אינץ') צלחות עוגה; להפריש.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח, סודה לשתיה, ואבקת אפייה. בקערה של מיקסר חשמלי, שמנת יחד חמאה, סוכר חום וסוכר מגורען.
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד incorporated. מקציפים את הוניל.
מוסיפים תערובת קמח, קצת בכל פעם, ומערבבים עד לשלב מלא. מקפלים את 3 כוסות שוקולד צ ' יפס, אם תרצה, אגוזי מלך. מחלקים את הבצק בין צלחות העוגה מוכנות להחליק את צמרות עם מרית.
אופים כ 30 דקות או עד פשטידות זהובות מעט המשרד למגע אבל עדיין רך. אם העוגות מתחילות להכהות יותר מדי לפני שהן נאפות, מכסים בנייר כסף וממשיכים לאפות.
בואו פשטידות להתקרר לחלוטין על מדף תיל.
בעוד הפשטידות להתקרר, מקציפים את הסוכר של הקרם והממתקים עד פסגות רכות טופס (תלתל טיפים). מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס. מקררים קצפת עד מוכן לשימוש.
מורחים את הקצפת על העוגות ומגישים.