זריקת אטריות תרד שמנת
זריקת אטריות תרד שמנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 222 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, רצועות בייקון, תערובת תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. הציון הזה די טוב. נסו עוף שמנת ואפונה אטריות לזרוק, עוף שמנת ואפונה אטריות לזרוק, ו חזיר נ ' אטריות לזרוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון ובצל על אש בינונית עד שהבייקון פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר לניקוז.
מערבבים את הקמח, תערובת התיבול, המלח והפלפל לטפטופים עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים תרד, מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול.
מסננים אטריות; מעבירים לקערת הגשה.
מוסיפים תערובת תרד וגבינה; לזרוק לאיחוד.