קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פצצות איריות

עוגת פצצות איריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פצצות עוגה איריות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי.

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 163°. חמאה bundt פאן היטב, ואז אבק עם 3 כפות אבקת קקאו, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים קפה, גינס, חמאה, ואת אבקת קקאו כוס הנותרים בסיר כבד 3 ליטר על חום מתון, לטאטא, עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גינסגינס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף סוכר ולהקציף עד מומס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברת תערובת לקערה גדולה וקריר 5 דקות.3.בעוד תערובת שוקולד מתקררת, מקציפה יחד קמח, סודה לשתיה ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא יחד ביצים ווניל בקערה קטנה, ואז לטאטא לתוך תערובת שוקולד מקורר עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים תערובת קמח ומקציפים עד רק בשילוב (הבלילה תהיה דקה תוססת).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים הבלילה לתוך מחבת bundt ואופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
עוגת פירורים למחבת כדי להתקרר לחלוטין. תניח בצד.מקור: מותאם מגורמה / ספטמבר 2005שוקולייט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
במעבד מזון, לעבד את השוקולד עד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בסיר בינוני מעל חום בינוני להביא קרם לרתיחה רכה (לחפש בועות קטנות כדי ליצור בקצה סיר).
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
עם המנוע על, לשפוך את הקרם דרך צינור ההזנה. תהליך במשך כ 10 שניות או עד חלקה. דופק בחמאה. עם המנוע פועל להוסיף את הוויסקי האירי.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי איריויסקי אירי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
4
לחץ על ganache דרך מסננת ולהעביר שקית מאפה מצויד טיפ #3. שים בצד שעה.מקור: עיבוד לרוזי לוי ברנבאום
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
כדורי ויסקי: 1.טוחנים וופלים שוקולד בגמישות במעבד מזון או בבלנדר, לחלופין להשתמש masher תפוחי אדמה ואת הידיים שלך כדי להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
וויסקי.וויסקי.
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים שוקולד בקערה בינונית. במחבת בינונית על חום בינוני, מערבבים שמנת וסירופ תירס עד רק מתחיל לרתוח. אל תמהר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים על שוקולד; לתת לעמוד afor 3 דקות, ולאחר מכן לערבב בעדינות עד חלקה. לא במרץ או תוכלו ליצור בועות אוויר. אם זיגוג הופך עבה מדי לשימוש, חום על מחבת של מים רותחים, ערבוב כל הזמן.אסיפה: 1.משתמש ב. בלר מלון, למלא אותו עם עוגת הגבינה בייליס
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מלוןמלון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לערבב וליישר כל עודף.
4
Pipe ב. כדור של גנאש על baller מלון ברמה מלא בתערובת עוגת גבינה ביילי. אם אתה משתמש כדורי ויסקי, עובש הביצים שלך ביד ומניח אותם על מרכז baileys מלא מלון baller. עיין בתמונה עבור מדגם חזותי.
מרכיבים שתצטרך
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
וויסקי.וויסקי.
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
5
באמצעות סכין קטנה או מרית הדובדבן ליצור כיפה סביב או כדור גנאש או ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לגרוף בייליס balled cheesesescake ו ganache או כדור ויסקי במקום פירור עוגת גינס להתגלגל בעדינות עד מכוסה. לאחר מכוסה, למלא יד אחת עם פירור ואז למקם כדור crumbed במרכז. לגרוף עוד חופן על כדור פירור ובעדינות ליצור טבעת עוגה חיצונית גדולה מגלגל את הכדור ביד שלך.
מרכיבים שתצטרך
גינסגינס
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
וויסקי.וויסקי.
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים כדורים במקפיא לפחות שעתיים.
8
לאחר זיגוג שוקולד מוכן לטבול או לשפוך שוקולד על כל כדור. להפריש עד שוקולד מתקשה לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון