עוגת פצצת מכוניות אירית
עוגת פצצות רכב אירית דורשת כשעתיים ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 825 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -37 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם ליקר אייריש קרם, תערובת עוגת וניל, בירה אירית סטאוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 425 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור st. יום פטריק . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 24% , המנה הזו גרועה למדי. נסו בראוניז איריים מכוניות פצצות , קאפקייקס איריים מכוניות פצצות , וקאפקייקס איריים מכוניות פצצות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים 2 תבניות עוגה 9 אינץ'.
מניחים את תערובת העוגה בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים את המים לתוך מידה של 2 כוסות, ומוסיפים מספיק וויסקי אירי לסכום כולל של 1 1/3 כוס נוזלים (בערך 10 1/2 כפות). שמור את הוויסקי הנותר. מקציפים את תערובת הוויסקי והמים, שמן צמחי וביצים עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה רק עד להרטיב את תערובת העוגה; מגבירים את המהירות לבינונית, ומקציפים עד שהבלילה חלקה, כ-2 דקות.
יוצקים את הבלילה לתבניות העוגה המוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגות מזהיבות וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
בזמן שהעוגה נאפית, יוצקים את יתרת הוויסקי האירי (כ-1 1/2 כף) לסיר, ומערבבים פנימה 1/4 כוס חמאה ו-1/2 כוס סוכר. מביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהסוכר נמס; מרתיחים עד שמסמיך מעט, כ-5 דקות.
כאשר העוגות מוכנות לאפות אך עדיין חמות, חוררים את כל העוגות (קצהו של צ'ופסטוק עובד היטב עבור זה) ומטפטפים את סירופ הוויסקי לתוך החורים. מחזירים את העוגות לתנור ואופים 5 דקות נוספות.
מוציאים את העוגות מהתנור, מניחים להצטנן בתבניות למשך 15 דקות, ואז מוציאים מהתבניות לסיום הקירור על רשתות.
להכנת רוטב קרמל, מערבבים את הבירה האירית סטאוט עם 1/2 כוס סוכר בסיר על אש נמוכה. מבשלים את התערובת עד להסמכה, כ-40 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, ומניחים להתקרר.
להכנת ציפוי, מקציפים 1 כוס חמאה רכה בקערה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, בערך 1/2 כוס בכל פעם. מקציפים מלח, ולאחר מכן מוסיפים את ליקר האייריש קרים, מקציפים עד שהציפוי בהיר ואוורירי.
להרכבת העוגה, מניחים שכבה על כלי הגשת עוגה; יוצקים את הקרמל האירי סטאוט על השכבה הראשונה, ומאפשרים לקרמל לטפטף על דפנות השכבה.
מניחים את שכבת העוגה השנייה מעל, ומעליה את קרם החמאה, ומערבלים את הציפוי לגלים דקורטיביים. אין להקפיא את דפנות העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.