קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש

עוגת פקאן ושוקולד עם בורבון מוקצף קרם פרש
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת חמוציות עם קרם פרש קצפת, עוגת אגוזי לוז Frangipane עם משמשים וקרם פרש קצפת ברכות, ו מוס שוקולד חלב עם Port Ganache וקרם מוקצף Fraîche (מתכונים דומים).

הוראות

1
רול החוצה pâte Sucrée דיסק על משטח flouredwork קל עגול 1/8 " - עבה, dustingwith קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
להעביר את הקרום למחבת טארט; לחץ על תחתית עד הצדדים של פאן. לקצץ בצק סומק עם מזחלת של מחבת. צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים, מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
פרוש אגוזי פקאן קצוצים בשכבה אחתסדין אפייה וטוסט, סטירינגונסה או פעמיים, עד שחום קל אנדרומטי, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים חמאה בחום overmedium מחבת קטן. לגרד זרעים vanillabean; להוסיף שעועית. מבשלים, מתערבלים מחבת כמה פעמים, עד שחמאה מתבשלת ומריחה מטורפת, בערך 5 דקות. להשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להקציף סוכר, שתי סירופים תירס, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף בחמאה חומה חמה, ואז ביצים; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מורחים choppecans בשכבה זוגית על טארטשל מוכן. לפזר שוקולד על פני.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים פקאנפלבים במעגלים קונצנטריים מעל choppedpecans ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
יוצקים מילוי slowlyand באופן שווה על אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
11
אופים טארט עד מילוי מוגדר רק במרכז, 45-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להעביר טארט מתלה תיל; בואו להתקרר לפחות 30 דקות. האם קדימה: טארט canbe עשה 8 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
בואו נעמוד על מערכת החדרים.
14
Beat cream, crème fraîche, and bourbonuntil soft peaks form. האם קדימה: Bourbonwhipped crème fraîche יכול להתבצע 4 hoursahead. כיסוי; צמרמורת. Rewhisk לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
15
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
חתוך את הטארט לחתיכות.
17
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת crème fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש