קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

ארפה עם בשר חזיר משומר ובצל כבוש

ארפה עם בשר חזיר משומר ובצל כבוש
אם יש לך זרעי achiote, מוצרלה בצפיפות, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ארפה עם בשר חזיר משומר ובצל כבוש, ארפות בסגנון ונצואלה עם חזיר משך (Arpas Rumberas), ו ארפה עם תירס חזיר משך.

הוראות

1
מערבבים יחד את כל המרכיבים בצל כבוש בקערה וצינה, מכוסה, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
טוסט כמון, allspice, ו פלפל יחד במחבת כבדה יבשה מעל חום מתון, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. טוחנים תבלינים קלויים דק עם achiote במטחנת קפה/ספייס חשמלית או עם מרגמה ועלי. טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות סכין כבד, ולאחר מכן להעביר 2 1/2-ל 3 ליטר זכוכית רדודה או צלחת אפייה קרמיקה. מערבבים בתערובת תבלינים, אורגנו, מיץ תפוזים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
פלפלפלפל
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
AnnattoAnnatto
אורגנואורגנו
חומץחומץ
קפהקפה
שוםשום
תבליניםתבלינים
כמוןכמון
בשר טחוןבשר טחון
טוסטטוסט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
2
מוסיפים בשר חזיר ומעסים בשר בכל רחבי עם מרינדה. חזיר במרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
בשרבשר
חזירחזיר
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים חזיר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מוסיפים מים לתבנית אפייה ומכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים באמצע התנור עד רך מאוד, 1 3/4 עד 2 שעות. תשאירי את התנור דולק.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
לחשוף חזיר, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר על קרש חיתוך, להשליך עצמות ושומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
להעביר בשר וכל מיצים שנצברו על קרש חיתוך לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר מן החום להזמין 1/2 כוס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים חמאה 2 1/2 כוסות חלב חם ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
3
לזרוק יחד arepa קמח, סוכר, מלח, מוצרלה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים חלב חם עם חמאה ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
5
תן לתערובת לעמוד עד החלב נספג, 1 עד 2 דקות (הבצק יהיה רך; זה ימשיך להקשיח כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
6
טופס 1 כף רמה לתוך כדור. Flatten כדור 1 1/2 - כדי 1 3/4 אינץ ' בקוטר דיסק ולהעביר למגש מרופד שעווה נייר. טופס יותר דיסקים עם בצק שנותר באותו אופן, ערבוב בחלק חלב שמורות אם הבצק הופך נוקשה מדי הקצוות של דיסקים לפצח כאשר שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
7
חום 1/2 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני עד חם, ואז לבשל arepas בקבוצות של 10 עד 12, מתהפך פעם אחת, עד הזהב בכתמים, 8 עד 12 דקות בסך הכל. (
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הוסף עוד שמן למחבת בין קבוצות לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
העברה לסדינים אפייה כמו מבושל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
לחמם ארפות בקבוצות לפי הצורך, מכוסה בנייר כסף, עד מחומם דרך, 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן העליון עם חזיר ובצל כבוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
מגישים חמים.
1
* בצל כבוש יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* חזיר משך יכול להתבצע 2 ימים קדימה, הראשון במרינדה (עד 1 יום), לאחר מכן מבושל וגרוס 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° 10 עד 15 דקות.* Arepas יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. מחממים בתנור לפני ההגשה. Arepas יכול להתבצע גם 2 שבועות קדימה קפוא, שכבות בין יריעות של ניילון לעטוף, במיכל אטום. להפשיר 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
חזיר משךחזיר משך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור

מרכיבים

2(חוֹרֶף)זרעי achiote (annatto) זרעי achiote (annatto)1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחורפלפל שחור1(יכול להיות או להרחיק)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אריפה לבןקמח אריפה לבן6largesשיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה מגוררת בצפיפותמוצרלה מגוררת בצפיפות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי11 קילו קישואים,אורגנו מיובש (רצוי מקסיקני), מתפורראורגנו מיובש (רצוי מקסיקני), מתפורר1קילוגרםצלעות חזיר כתף (3/4 אינץ ' עבה)צלעות חזיר כתף (3/4 אינץ ' עבה)1( חצילים)בצל אדום, חתוך לפלחי רוחב 3/4 אינץ', ולאחר מכן חתוך דק מאוד לרוחבבצל אדום, חתוך לפלחי רוחב 3/4 אינץ', ולאחר מכן חתוך דק מאוד לרוחב11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)1כדי 2 צ'ילי habanero טרי או סקוטש מצנפת, זרע, deveined, וקצוץ דק מאודכדי 2 צ'ילי habanero טרי או סקוטש מצנפת, זרע, deveined, וקצוץ דק מאוד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק0(יכול להיות או להרחיק)allspice כולוallspice כולו7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת