חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת קסיס שוקולד עם מתכון פטל, עוגת פולנטה בגריל עם רוטב דובדבן-קאסיס, ו צביעת ביצי הפסחא של קסיס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 9 אינץ ' עגול springform עם תרסיס אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ולרסס אותו שוב עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים, ערבוב מדי פעם עד חלקה. להפריש להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לטאטא באבקת הקקאו, קסיס, ווניל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קרם דה קסיס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk (אתה יכול גם להשתמש מערבל יד), לנצח את הביצים, סוכר, ומלח במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד צהוב חיוור ומשולש נפח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בזהירות אך ביסודיות לקפל אותם יחד עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד רק בקושי להגדיר במרכז. אפשר להתקרר במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לשחרר את הצדדים של המחבת. הפוך את העוגה בזהירות על צלחת הגשה שטוחה, להסיר את נייר הקלף, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
עבור זיגוג, להמס את השוקולד וקרם יחד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים. מערבבים עד חלקה. את החום, להקציף בcassis ווניל. אפשר להתקרר במשך 10 דקות ולפרוש רק על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קרם דה קסיס
רוטב שומשום יפני מוכן
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חמש עשרה דקות לפני ההגשה, לזרוק את פירות יער בעדינות עם הסוכר וקסיס.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
קרם דה קסיס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10
חותכים את העוגה ב טריזים ומגישים עם פירות יער בצד.