עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1307 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך streusel snickers, זיגוג קרמל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חטיפי תפוח מסוכר קרמל, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת פאונד חמאה עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור 350 מעלות ומכסים גיליון אפייה עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים 1 כוס קמח, סוכר חום, קינמון, סניקרס, פקאן, ו טופי בקערה ולזרוק לשלב. באמצעות חותך מאפה או מזלג, לחתוך חמאה לתערובת עד זה תערובת streusel דומה אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חטיף סניקרס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
טופי.
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים תערובת streusel על גבי גיליון אופים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים במשך 5-7 דקות ולהסיר מהתנור. התערובת תופיע ככל הנראה נמסה לתוך מסה אחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים 2-3 כף קמח על גבי ועובדים עם מגרד ספסל, לגרד, לקפל ולקצוץ תערובת על גבי עצמו לחתיכות בגודל אפונה קטן. להפריש להתקרר. מילואים כוס תערובת ולהניח בצד למילוי עוגה.* אם התערובת היא גושית מדי ואז להחזיר מחבת לתנור ואופים עוד 5-7 דקות ולחזור על צעד 4.To הפוך עוגת קפה
מרכיבים שתצטרך
מילוי עוגה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים סוכר וחמאה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט על חומרים במהירות בינונית שמנת עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
9
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים עד בשילוב. כבה את המיקסר.
מניחים חלב במחבת רוטב וחום עד בועות קטנות מופיעות לאורך קצה המחבת; להפריש קמח לנפות, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.באמצעות כף עץ או מרית חסון מוסיפים את התערובת היבשה והחלב לתוך התערובת הרטובה בשלוש בנוסף, החל בתערובת יבשה וכלה בחלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה ומפזרים Streusel סניקרס שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף סניקרס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
יוצקים הבלילה שנותרה מעל streusel.
13
אופים ב 350 מעלות f במשך כ 50 דקות או עד מוכנס עוגה בודק הוא נקי של פירורים כאשר removed.To הפוך זיגוג קרמל מלוח
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מניחים סוכר ומים לסיר מעל חום נמוך בינוני ומערבבים עד שהסוכר מומס. ממיסים כל גבישים להרכיב בצד עם מברשת מאפה רטוב.ברגע שהסוכר מומס להגדיל את החום ל high.At נקודה זו לא לערבב את התערובת ישירות. מדי פעם, באמצעות הידית, לתת את הסיר מערבולת כדי לשמור על התערובת נעה. התערובת תתחיל לבעבע לאחר דקה בערך.לאחר 3-4 דקות התערובת תהפוך מענבר בהיר לענבר בינוני ולאחר מכן סוף סוף לצבע חום אדמדם כהה. לאחר שהתערובת מתחילה לעשן, מוסיפים את החמאה ואת השמנת הכבדה. התערובת תהיה בועה בפראות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
להקציף לשלב (בועות יהיה להתפוגג עם קירור).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
17
מוסיפים חלב ומערבבים לשלב.הרכבה
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
18
יוצקים זיגוג קרמל מלוח על עוגה מקוררת ומפזרים במהירות Streusel Snickers על גבי ולחץ לתוך זיגוג קל.