אספרגוס ופרמזן טארט
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 40 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פרמזן, בצל, גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. נסו אספרגוס-פרמזן טארט, עוגת אספרגוס, ו עוגת אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-1 / 2 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת עם קרום; קצה לקצץ. זין בתחתית קרום עם מזלג.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד שחום קל. מגניב. בינתיים, שמן חום במחבת nonstick על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 10 דקות. או עד שהקרמל, ערבוב מדי פעם.
מורחים בצל על החלק התחתון של הקרום; למעלה עם אספרגוס.
להקציף גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ביצים וגרידת לימון עד מעורבב. מערבבים 1/4 כוס פרמזן; לשפוך מעל אספרגוס.
אופים 20 עד 24 דקות. או עד מילוי הוא נפוח מעט להגדיר במרכז.
הסר טארט מצד פאן לפני ההגשה.