עוגת קפוצ'ינו עם ציפוי מוקה
עוגת קפוצ'ינו עם ציפוי מוקה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 778 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם אבקת קקאו, קיצור, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת מוקה שוקולד מריר עם ציפוי קפוצ'ינו, עוגת פודינג קפוצ'ינו מוקה, ו עוגת מוקה עם ציפוי אגוזי לוז קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה ו 1/4 כוס קפוצ ' ינו.
יוצקים 1 1/4 כוסות מים, 3 חלבונים ביצה 1 כף שמן.
מערבבים היטב, ואז לשפוך הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש על פי הוראות החבילה עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך על מדפים תיל מגניב לחלוטין.
כדי להפוך את ציפוי מוקה: בקערה גדולה, לשלב התקצרות עם וניל. תשתלב בחצי מהסוכר של הממתקים. תערובת ב 2 כפות חלב. חזור עם סוכר הנותרים ממתקים ו 2 כפות חלב.
ממיסים את 1 כף קפה נמס לתוך 1 כוס מים חמים. בעוד עדיין חם, יוצקים שתי כפות של הקפה לתערובת הזיגוג.
הוסף תערובת קפה, כף בכל פעם, עד עקביות הרצוי מושגת. מילוי ועוגת כפור.