ספגטי מונטריי
ספגטי מונטריי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם ספגטי, שום, גבינת מונטריי ג'ק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו ספגטי מונטריי, ספגטי עוף מונטריי, ו קוד מונטריי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מים מומלחים רותחים מבשלים ספגטי עד אל דנטה.
בקערה גדולה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, גבינת הפרמזן המגוררת והשום הטחון. לאחר הכאת הביצה בקערה קטנה, מעבירים לקערה הגדולה וממזגים יחד.
מערבבים ספגטי מבושל ומרוקן, 2 כוסות גבינת מונטריי ג ' ק מגוררת, תרד מופשר ומחצית מהבצל הצרפתי המטוגן לסיר האיטי. מערבבים תוכן של סיר איטי עד רק מעורבב.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או חום גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
ב -30 הדקות האחרונות של הבישול, פנו לגובה אם מבשלים על נמוך והוסיפו שארית גבינת מונטריי ג ' ק מגוררת ובצל מטוגן צרפתי לראש הקדרה.