לילה צימוקים שיבולת שועל פנקייק דורש בערך 12 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 105 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 18 . מתכון זה מכלמתכונים יש 23 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את הארוחה הזאת. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, צימוקים, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: לילה צימוקים שיבולת שועל פנקייק, לילה מייפל צימוקים שיבולת שועל, ו לילה קינמון צימוקים שיבולת שועל.
הוראות
1
בקערה בינונית מערבבים יחד את שיבולת השועל וחלב החמאה. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
למחרת בבוקר: בקערה גדולה מנפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון והמלח. הכינו באר במרכז, ושפכו פנימה את תערובת שיבולת השועל, הביצים, החמאה והצימוקים. מערבבים עד שרק מרטיבים. אפשר לבלילה לשבת 20 דקות לפני הבישול. אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו חלב חמאה 1 כף בכל פעם, עד שהבלילה מגיעה לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
קינמון
שיבולת שועל
צימוקים
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים מחבת או מחבת גדולה משומנת קלות על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים 1/4 כוס בלילה על המחבת החמה לכל עוגה. מבשלים לביבות עד להופעת בועות מעל, הופכים ומבשלים עד להשחמה קלה בתחתית.