קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי

עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד עם מרנג שוויצרי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת שוקולד לחה עם מרנג שוקולד שוויצרי קרם חמאה, מיני עוגות שוקולד עם מרנג שוויצרי קרם חמאה, ו עוגות שוקולד עם קצפת תות שוויצרי חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוופלים לתוך קערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב; דופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים לקערת ערבוב בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב טוב. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ועל 2 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 8 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
יוצקים את החלב לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הג ' לטין, מתערבלים לשלב, ולתת לו להתרכך בחלב במשך 5 דקות.בינתיים, יוצקים את השמנת ו 2 כפות סוכר מגורען לתוך סיר קטן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את תערובת ג ' לטין וחלב, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד קצוץ 1 כפית וניל; לכסות, ולתת לעמוד על 5 דקות כדי להמיס. מערבבים את התערובת כדי להבטיח את השוקולד נמס כראוי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
8
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקרום הצונן; להשאיר כל שוקולד או ג ' לטין גושים במסננת להשליך. בזהירות להעביר את הקרום הממולא למקרר כדי להתקרר שנחשף במשך שש שעות או עד לילה. אתה יכול לבחור לכסות את קרום מלא עם לעטוף פלסטיק רק לאחר המילוי התקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מניחים את החלבונים ביצה 1 ½ סוכר אופים כוסות לתוך קערה הוכחת חום. מניחים את הקערה על מחבת מים מבעבעת בקושי. מערבבים את התערובת כל הזמן עד החלבונים ביצה הם קצת יותר חם מאשר טמפרטורת הגוף וכל הסוכר התמוסס, על 3 דקות. אתה לא צריך להיות מסוגל לזהות כל חצץ כאשר התערובת הוא שפשף בין האצבעות. השתמש מצורף whisk של מערבל חשמלי להכות את החלבונים ביצה, על מהירות בינונית, עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף את הנותרים ½ כפית וניל ולאחר מכן להעלות את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד נוקשה ומבריק, אבל עדיין לא יבש, על 5 עד 10 דקות יותר (בהתאם לכלים שלך ואת השיטה).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
11
הסר את הקרום הממולא מהמקרר. באמצעות מרית גומי, ירידה ערימות גדולות של מרנג על גבי, הרמת המרית כדי ליצור פסגות. השתמש במבער מטבח כדי להשחים את החלק העליון של המקצפת. ניתן לחילופין להשחים את החלק העליון בתנור שחומם מראש 500 מעלות. צפה בו בזהירות כפי שהוא יהיה חום במהירות.תרגיע את העוגה לפני ההגשה. בזהירות להסיר את הטבעת מן המחבת טופס האביב לחתוך 8 פרוסות, לנגב את הסכין נקי עם מים חמים לאחר כל פרוסה של הסכין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מגישים באופן מיידי.