, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פלוס 1/8 כפית מלח, אבקת אפייה, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת פירות יער הפוכה קלה, עוגת מחבת ברי קלה, ו שלוש עוגת חמאה ברי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם חמאה וקמח, להקיש את הקמח העודף, ולהניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
למסיבות
2
שלב קמח נמדד, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית לטאטא עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
3
מניחים חמאה נמדדת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על בינוני גבוה עד אור בצבע ורך, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים סוכר וממשיכים להכות על בינוני גבוה עד לבן בצבע ואת המרקם של חול רטוב, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. עם המיקסר על נמוך, מוסיפים חצי מתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץ
6
מערבבים רק עד incorporated, ולאחר מכן להוסיף חלב ולהמשיך לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
7
להוסיף את שאר תערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated, על 2 דקות יותר.לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
8
אופים עד שעוגה מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
1
מניחים מסקרפונה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים שמנת, סוכר ותמצית שקדים, מגבירים את המהירות לגובה בינוני, ומצליפים עד שהמרכיבים משולבים ויוצרים פסגות מוצקות, כ -15 שניות יותר. מכסה ומקרר עד מוכן use.To להרכיב: פרוסת עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן. לחלק את המילוי באופן שווה בין הצד לחתוך ואת החלק העליון של העוגה. מחלקים פירות יער באופן שווה על המילוי. לערום עוגות אחד על השני ולהגיש.