עוגת רוזמרין ודבש תירס מחבת עם אפרסקים מקורמלים
והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, קמח, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו אפרסקים מקורמלים עם דבש ופטל, אפרסקים ונקטרינות עם סירופ רוזמרין ודבש, ו סלט כרוב עם אפרסקים, תירס, בזיליקום דבש ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האפרסקים, לחתוך בצד על תבנית אפייה מעוטרת או מחבת broiler.
טפטוף אותם באופן שווה עם רבע כוס דבש. ואז מפזרים קלות עם רוזמרין טחון, קמצוץ חשוף כל.
מניחים אותם תחת broiler עד caramelized בקלילות ורק מתחיל בועה, על 4 דקות. צפה בהם בזהירות, ייתכן שיהיה עליך לסובב את המגש כדי לצבוע את כל האפרסקים באופן שווה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מניחים ברזל יצוק בקוטר 10 אינץ ' כבד או מחבת ovenproof בתנור המחומם במשך 10 דקות. בינתיים, להקציף קמח תירס, קמח, אבקת אפייה & מלח עם רוזמרין קצוץ הנותרים בקערה גדולה עד מעורבב. בקערה נפרדת, להקציף חלב, הנותרים ½ כוס דבש, וביצה עד משולב היטב.
הסר מחבת חמה מהתנור; להוסיף חמאה. תסתובבו עד שהחמאה תימס.
יוצקים את כל אבל 2 כפות חמאה לתוך הקערה עם תערובת הביצה, לטאטא לשלב.
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת קמח תירס; מערבבים עד רק בשילוב (לא overmix; הבלילה תהיה רטובה ונוזלת).
יוצקים את הבלילה למחבת חמה. סדר את האפרסקים מקורמלים על גבי, לחתוך את הצד. הזז את המחבת בחזרה לתנור המחומם ואפה עד השחמה סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. מגניב במחבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה עם מנה של קצפת קלה.