עוגת שוקולד כפולה עם זיגוג גנאש
עוגת שוקולד כפול עם זיגוג גנאש יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, ביצה, קפה חזק מבושל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת אספרסו שוקולד כפולה עם זיגוג קרמל, עוגת תפוחים כפולה עם זיגוג לימון, ו עוגת בננה עם שוקולד גנאש.
הוראות
לרסס מחבת 12 כוס עם תרסיס שמן צמחי. בסיר קטן, להמיס 2 אונקיות של שוקולד קצוץ על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן. לגרד את השוקולד לתוך קערה בינונית ולתת מגניב מעט.
לטאטא בשמן וסוכר עד חלקה, ואז לטאטא בביצה.
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים לתערובת השוקולד יחד עם 1/2 כוס קפה ו 1/2 כוס חלב החמאה; לטאטא עד חלקה.
מוסיפים את שאר החומרים יבשים, קפה וחמאה ו whisk עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכנה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 45 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
תן את העוגה מגניב על מתלה במשך 10 דקות, ואז לכבות אותו ולתת מגניב לחלוטין.
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה. בקערה חסינת חום, לשלב את הנותרים 3 אונקיות של שוקולד קצוץ עם סירופ תירס וחמאה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד עד מומס, על 5 דקות.
בואו זיגוג ganache מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, על 5 דקות.
יוצקים את הגנאש על העוגה המקוררת.
תן לעוגה לעמוד עד הזיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות, לפני ההגשה.