עוגת שוקולד מזוגגת עם סוכריות
עוגת שוקולד מזוגגת עם פצפוצים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, סודה לשתייה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו סופגניות עם ציפוי שוקולד, ספרינקלס מרסקים עוגה, ו עוגת ספרינקלס באביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה בתחתית בצד של מחבת, ואז בשורה התחתונה עם סיבוב של קלף.
לנפות יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח לקערה.
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל. להפחית את המהירות בינונית-נמוכה ולהוסיף תערובת קמח וחלב לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח (הבלילה תופיע מקושטת).
מעביר את הבלילה למחבת העוגה והחלק העליון.
אופים עד שהעוגה מתחילה להתרחק מהצד של המחבת ומעדר עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. עוגה מגניבה במחבת 5 דקות, ואז להתהפך על מתלה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
להביא קרם לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני, ואז לשפוך על שוקולד בקערה ולתת לעמוד 1 דקה. בעדינות להקציף עד חלקה, ואז מערבבים סירופ תירס. קריר לחלוטין, ערבוב עדין מדי פעם, כ -30 דקות (זיגוג יהיה להתעבות).
בזהירות לקלף קלף מן העוגה.
יוצקים זיגוג על מרכז העוגה ולהתפשט לקצוות עם מרית. לקשט עם סוכריות ו/או nonpareils.
עוגה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר (זיגוג לא יישאר מבריק).